Image Map

13. maaliskuuta 2013

kiitoponi♥

Ensin pari kuvaa sunnuntailta (:



Maanantaina meillä oli esteitä. Vähän jännitti, sillä en ollut toivonut ketään, niin kuin yleensä. No, mulle oli laitettu Fauna. Fauna on siis uusi poni, joka tuli Peggyn tilalle. Monet oisi varmaan ollut tosi innoissaan, mutta ite en vain jaksanu innostua. En mä tiiä miks, onhan se tosi söpö ja silleen.
Heti alussa huomasin jo, että poni ei yhtään sovi mulle. Sillä ei voinu pitää kunnon tuntumaa vaan se pysähty heti ja muutenki jotenki ylireagoi apuihin.





Lämpättiin aika vapaasti. Kääntelin pääty-ympyröitä suurimmaksi osaksi. Ravissa Fauna oli tosi reipas. Vähän sellainen koheltaja. Monet on sanonut, että Fauna menee helposti mutoon, mutta mä en kyllä sitä nappia löytänyt. Laukka olikin ihan sika hauskaa. Fauna meni ihan täysiä, kun se ei sillai vielä kunnolla osaa. Siis Faunahan on vasta 5-vuotias. Oikeesen suuntaan sain aika kauan tuskailla laukannoston kanssa. Se on nimittäin Faunalle tosi vaikea. Sitten, kun sain sen kerran nousemaan, niin sitten se kylä alko nousta hyvin.
Hypyt alotettiin ihan perus pystyllä, joka oli pitkällä sivulla. Vähän jännitti hyppäisikö Fauna, sillä ope sano, et se luulee, että ohi meneminen on vaihtoehto. Alotettiin rabilähestymisellä ja Fauna meni tosi kivasti. Tultiin pari kertaa ravissa ja sitten laukassa. Kaikilla kerroilla meni hyvin, mutta Fauna tuli kyllä esteelle kovaa. Ope vielä nosti pystyä, mutta Faunaa se ei haitannut.



Seuraavaksi hypättiin toisella pitkällä sivulla olevaa okseria, joka oli noin 50cm. Fauna hyppäsi tosi hienosti.
Alotettiinki aika aikasin radan meno. Tossa kuva siitä radasta, se oli joku 60cm. Jännitti  ihan sikana, että miten me päästään se rata läpi, ku Fauna menee niin lujaa. Tosi hyvin se sitten meni. Kaikille paitsi okserille saatiin hyvät hypyt ja Fauna jopa vaihto laukanki esteen päällä. Itse olin tosi tyytyväinen ja iloinen, koska harvemmin radat menee niin hyvin. Tultiin vielä uudeelleen sarja, että saatiin se okseri paremmin.




Lopuksi sitten seisottiinkin aika kauan kentän keskellä pitämässä martta-kerhoa, kun kisoihin menevät hyppäsivät pari kertaa enemmän.  Loppuverkassa Fauna juoksenteli vähän minne sattui ja meni lujaa, mutta ei se nyt niin hirveästi haitannut. Sitten olikin jo vapaiden ohjien aika.
Tykkäsin tosi paljon Faunasta. Momet tykkäävät sitä koulussa, mutta musta se oli ihan paras esteillä, eikä kovin kiva koulussa. Ensi kerralle toivoin Faunaa ja Eetua.


Kokeilin muuten kirjoittaa vähän asiallisemmin, onko parempi? Kirjotustyyli kai haittaa vähän joitain ja olen pahoillani, jos en sitä oikeen osaa muuttaa.

17 kommenttia:

  1. Mun mielestä nää postaukset on aina hyviä! (:

    VastaaPoista
  2. Seurailin noit ano juttui tuol aikasemmas postaukses ni tää kirjotus tyyli oli musta kyl ehk vähän paremmin ite jaksoin tällä kertaa toosi hyvin lukee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei, yritän kirjoittaa sitten täällä tavalla, tuntuu vaan jotenkin tyhmälle xd

      Poista
  3. mullaki fauna oli sellane outo ridates (meil oli kouluu) ja se pysähtyy just sillee iha seinää :D

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus:) ja faunaa ois kyl kiva kokeilla:) ja huomaa kyl et fauna on kunnon kiitoponi ku se laukkaa nii kovaa:D

    VastaaPoista
  5. Tätä tekstiä oli ehkä helpompi lukea kuin aiempia, oli selkeämpi. :) Vitsi haluisin joskus kokeilla ratsastaa Faunalla! Primuksen heppoja alkaa muutenkin olla vähän ikävä jo :D

    VastaaPoista
  6. kiva postaus oli(: ja mäki nii haluisin testaa Faunaa<3 ja haha meijä martta-kerho xD

    VastaaPoista
  7. Must nää on ain kivoi jaja menit faunal tosi hyvin :)

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: