Image Map

6. kesäkuuta 2016

Pitkästä aikaa

Vihdoin jaksoin taas avata bloggerin ja tulla päivittelemään teille kuulumisia. Viimeksi kirjoittaessani meillä oli mennyt hyvin, mutta kirjoituksen jälkeen Lerppa alkoi tuntumaan hieman haluttomalle liikkumaan ja lopulta alkoi ontua oikeaa takasta. Lähdettiin klinikalle katsomaan mitä sieltä löytyy. Vähän oli tulehdusta molempien takajalkojen kintereissä. Niihin sitten laitettiin kortisonipiikkiä. Käveltiin viikko ja alettiin pikkuhiljaa palata liikutukseen. Lerppa ei kuitemkaan alkanut liikkua yhtä letkeästi kuin normaalisti, joten käytiin vielä uudelleen taivuttamassa jalat ja vähän ne vieläkin reagoivat, joten hoidettiin ne uudestaa.


Nyt ollaan vihdoin päästy normaaliin liikutukseen, vaikka vieläkään ei ollu tehty kokoamista lähes ollenkaan. Lerppa on ollut todella vireä ja selvästi nauttii päästessään taas liikkumaan. Nyt liike näyttää hyvälle, joten päästään palaamaan ihan normaaliin treeniin. Toivotaan ettei uusia takapakkeja enää tulisi.


Muuten ollaan nautittu keästä ja Lerppa on päässyt ahtamaan itseensä vihreää. Seuraavalla kerralla voisikin päästä kirjoittamaan jo oikeata treenipostausta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: