Image Map

19. kesäkuuta 2013

lilly is back

Julkasemisessa kesti vähän, kun olen niin laiska.
Perjantaina mulla oli irtotunti Primuksessa. Harmikseni en saanut Walteria vaan Lillyn. Ilokseni meillä oli yksi tosi hyvä ope, jonka tunnilla en ole ollyt pitkään aikaan.
Aloitettiin tunti ihan käunnissä kulmiin ratsastamisella ja asennon katsomisella. Lilly meni hyvin kulmiin ja välillä asettuikin hyvin. Aluksi asentoni oli vähän jännittynyt ja Lilly myös. Annoin vähän pidempää ohjaa ja yritin itse rentoutua. Rentouduin vähä liikaa enkä enää ratsastanut.


Otettiin istten ravia ja siirryttiin pääty-ympyröille. Lilly tuntui tosi kiireiselle, eikä pysynyt uralla. Itseäni alkoi ärsyttää, kun tajusin, etten yhtään ratsastanut. Laukka ympyrällä meni kuitenkin hyvin, kun vaan itse muistin istua kunnolla satulaan ja ratsastaa eteen kädet paikoillaan. Sitten annettiinkin vapaat ohjat.




Vapaiden ohjien jälkeen harjoiteltiin väistöjä uralla. En osaanut yhtään ratsastaa. Lilly tuli uralta pois, oli vino, meni liian kovaa. En myöskään osaanut katsoa eteen väistöä tehdessä, vaikka se kuulostaa ihan helpolle jutulle.



Mentiin taas ympyröille laukkaamaan. Tähän suuntaan Lilly meni vielä paremmin. Pitää vaan opetella istumaan syvälle satulaan.
Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin uuteenkin suuntaan väistöt. Tähän suuntaan menikin paljon paremmin. Lilly kuunteli paremmin pidätteitä ja väistikin hyvin. Saatiin parista väistöstä tosi paljon kehuja.



Lopuksi mentiin uraa harjotusravissa ja katsottiin istuntaa. Lilly alkoi toimia ihan super hyvin. Se tuntui kevyelle ohjaan Ja tuntui muutenkin tosi hyvälle. Lopuksi kevennettiin ja ratsastettiin eteen-alas. Lilly jatkoi hienoa kulkua. Sitten otettiin käyntiin ja lopeteltiin
Opea lainaten, alussa Lilly oli liian jännittynyt lyhyen ohjan takia, sitten vähän liian löysät ohjat ja hevonen sen mukainen, mutta lopussa saatiin sopivan pitkä ohja ja hevonen toimi hyvin.




10 kommenttia:

  1. Voi ihana Lilly ♥ Tosi ihana muuten tää uus ulkoasu, ihanan pirtsakka ! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana toi banneri ja ulkoasu <3 ja kivapostaus, meet hienosti Lillyllä :)

    VastaaPoista
  3. Tää oli tavallaan vähän tylsä postaus, osin kaivannut myös vaikka viikon aikana kertyneitä kuvia jos sellaisia on, muttamutta teillä näyttää menevän hienosti ! (:

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: