Image Map

21. toukokuuta 2013

arabikiitoa esteillä

Teen tunnista oman postauksen. Niinkun videossa selitänkin ja näkyy menin Velillä esteitä.
Heti käynnissä Veli tuntui aika kovalle suusta, eikä myödännyt niin kuin yleensä. Yritin saada sitä vähän myötäämään, mutta ei se oikeen suotunut. Sitten otettiinkin ravia, niin annoin asian olla ja keskityin enemmän tempoon. Ravissa tehtiinkin temmon vaihteluita. Veli oli ihan hyvä. Olisin halunnut sen vähän enemmä reagoimaan pohkeeseen. Mentiin ravissa myös ympyrällä parien puomien yli ja tehtiin lisäyksiä toiselle puolelle.Laukkaa mentiin ihan vain uraa pitkin ja pari kertaa puomin yli. Vähän Veli säikky Pihlaa, mutta muuten se meni ihan kivasti. Tehtiin aika nopea verkka, että ehdittäisiin hyppäämään.



poni hallinnassa..:D


Ensin hypättiin ympyrällä kahden pystyn yli. Velillä riitti vauhtia, mutta esteitä päästin hienosti yli. Sen jälkeen hypättiin rataa, jonka näätte videolla. Veli oli tietenkin tapansa mukaan vauhdikas. Meinattiin kerran törmätä tolppaan ja tuli yksin kieltokin, mutta olen silti tyytyväinen rataan. Vähän jäin loppussa hypyissä jälkeen, kun kiellon jälkeen odotin tosi pitkään, että Veli varmastui hyppää.










 Lopuksi hypättiin vielä sarja uudestaan toisesta suunnasta ja vika este oli jo aika iso, ehkä 70cm. Olin tosi ylpeä Velistä, kun se hyppäsi niin hienosti, niinkin ison yli.


Vaikka ei näytäkkään sille, musta on aina hirveän hauskaa hypätä Velillä. Aina tunnin jälkeen oon tosi tyytyväinen. Harjkitaan nyt vähän mentäiskö kesällä estekisoihin, johonkin ristikko tai 40cm luokaan



5 kommenttia:

  1. Tää blogi on aivan mahtava ja teet postauksiakin tarpeeksi usein. Luen aina sun kaikki postaukset ja heti, kun on luettu alan odottaa seuraavaa. Veli on tosi söpö ja sä menit sillä ihan hyvin. Video oli kiva ja juuri sopivan pituinen tai olisi se voinut olla vähän pidempikin, mutta tämä oli minusta sopiva pituus. :)

    VastaaPoista
  2. miks pihala ei ridannu? Oisko kiva mennä Artulla / Martalla? hyvä wilma:)






















    t.inkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei pihlalla ole tuntia launantaisin. No emmä ny tiiä, kai sitä vois kokeilla (:

      Poista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: