Image Map

11. toukokuuta 2013

estesäätöä taas

Tänään menin taas Lillyllä esteitä. Teemana oli temmon vaihtelut ja kääntäminen.
Alotettiin tunti perus kevyessä istunnassa pysähdyksillä. Lilly pysähty kohtalaisesti, mutta itselläni oli vähän ongelmia pysyä ylhäällä. En tiedä oliko jalustimet vähän pitkät vai mitä.
Ravi ja laukka lämppä tehtiin keskiympyrällä niin, että toisella puolella lisättiin ja toisella koottiin. Lilly meni ravissa tosi hyvin, vaikka hidastaminen ei oikeen ollu siitä kivaa. Mentiin myös puomeja ympyrän uralla. Lilly vähän kiihdytteli, eikä kääntynyt ulkoavuista. Laukka meni niin hyvin. Lisäyksissä mentiin vähän liiankin kovaa(tarkoituksella(; ), mutta hienosti Lilly myös kokosi. Tuli oikeen esteratsastaja fiilis ja osasin jopa katsoa eteenpäin.





Sitten alettiin hyppäämään. Ensin piti hypätä keskiympyrän uralla ristikko ravissa ja mennä sen jälkeen puomi. Meni ihan kivasti, Lilly ei vieläkään kääntynyt tarpeeksi ulkoavuista ja tultiinkin alas väärässä laukassa.


Sen jälkeen hypättiinkin rata, jossa tultiin ensin kaarevalla uralla laukassa pikku-pysty, sen jälkeen puomi ja uralle, jossa lisättiin. Päätin lisätä taas vähän ronskimmin, hauskaa oli. Sitten hevonen kootummaksi ja lävistäjällä taas pieni pysty. Lilly lyhensi tosi hienosti, vaikka meijän spurtti olikin aika reipas. Sen jälkeen vielä ympyrän uralla pysty. Lilly vähän hidasteli jostain syystä kaarevan uran alussa ja en ehtinyt saaada hyvää laukkaa ja hypystä tuli ihan outo tasajalkahyppy. Tultiin uudestaan ja menikin paljon paremin.



Lopuksi hypättiin suoralla uralla pysty, tulin eka kaarevalla, kun vähän sekosin. Mutta hyvä vaan, sain kaksi onnistunutta hyppyä loppuun. Tää onki mun mahtava suunnitelma, että tekee jonkun pikkuvirheen, esim tulee liian kovaa, niin saa hyppää enemmän kuin muut. Ja en tätä nyt oikeasti tee, mutta kuhan olen vain miettinyt.
Lopuksi ravattiin uralla, Lilly oli ihan kiva, välillä vähän hidas.




Ensi kerralla mennään jotain radan tyyppistä ja saan kai Velin. Mitäköhän siitä tulee? Odotan kyllä, että pääsen Velillä menemään.

6 kommenttia:

  1. upeita kuvia!
    mitkä kalusteet sulla tähän kuvaamisee on?
    ja siis millä noi kuvat on otettu?
    :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! kamerana canonin 6D ja objektiivina 70-200 2.8 L (:

      Poista
  2. Voisitko tehä may-dayn joskus myös (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aattelin tehdä lauantaista videolla vähän sen tapaisen (:

      Poista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: