Image Map

2. elokuuta 2013

Maastossa!♥

Eli nyt niistä ratsastuksista.
Eilen ratsastettiin muiden leiriavustajien kanssa laitumelta tulleet ponitammat. Itse menin Faunalla, sillä olen muille poneille iso. Ensin juoksutettiin kaikki. Fauna ei jaksanut ravata kunnolla ja eikä nostaa laukkaa. Kun oltiin saatu se vähän laukkaamaan lopetettiin ja kipusin kyytiin. Ratsastelin vain kevyttä ravia vähän käänelleen ja laukkaa kevyessä istunnassa uralla ja ympyrällä. Fauna oli vähän hidas. Lopuksi käytiin maastossa kävelemässä.

uh ilme...
Tallin omistaja kysyi haluaisiko joku ratsastaa vielä Velin päivällä ja tietty olin heti ilmoittautumassa. Veli tuli siis eilen lomalta, ihanaa nähdä sitäkin. Juoksutettiin sekin ensin. Velikin oli laiska eikä millään olisi jaksanut laukata. Oikealle laukka kuitenkin meni hyvin ja hyppäsin sen jälkeen kyytiin. Raivailin myös Velillä kevyessä ravissa ympyröitä ja uraa. Velikin oli hidas. Lopuksi kävin Velilläkin maastossa tallin omistajan kanssa.
Oli kiva ratsastella vähän poneilla.

söpöin♥



Tänään oli talutustunti tämän viikon alkeiskurssin talutuksista. Sain pitkään hinkumani Peten. Olen sillä mennyt viimeksi viime kesänä. Mentiin koko tunniksi pyörimään maastoon. Ravailtiin kaikenlaisia reittejä, käveltiin heinikossa ja laukattiin niin kovaa kun saatiin vaan ponit menemään.. Saatiin jopa hypätä ravista joku 40cm maastoeste, ihan huippua! Pete oli ihan innoissaan maastoilusta ja itsellänikin oli ihan super hauskaa.











Aliisan video, en jaksanut tehdä omaa. Näette tästä kuitenkin jotain. Musiikki katosi latauksessa.
Nyt on takana ihan paras viikko leiriavustajana. Koko leiri kului nauraessa ja pitäessä kaikinpuolin hauskaa. Jalat ihan väsyneet joka päiväisistä kolmesta talutustunnista. Ja ylihuomenna lähdetäänkin jo perraan. Parhaat viikon näin kesäloman loppuun.

8 kommenttia:

  1. Mua ärsyttää ihan sikana ku ain lopuks roikutte noitten hevosten kaulal ja halaatte niit .... Ku teette sen AINA

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin tosi paljon ja minkälaista on olla hoitaja siellä primuksella ja minkälaisia tehtäviä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos (: no tallilla on aika tiukat säännöt, ettei mikään ihan superpaikka hoitaa. harjata hoitsu, putsata sen kamat, auttaa alkeikurssilaisia, taluttaa ja tehdä kaikenlaisia tallihommia.

      Poista
  3. Olipas kivan oloinen blogi (: Liityin lukijaksi.

    http://breathingbymyself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. tervetuloa lukemaan (; käyn katsomassa sunkin (:

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: