Image Map

10. heinäkuuta 2014

Sähellystä esteillä

Keskiviikkona päädyttiin jostain syystä estetunnille. Fia ja Terhi saivat jollain ihme keinolla mut ja Aliisan suostuteltua hyppäämään ja keskiviikkona sitten seistiin kentällä, joka oli täynnä esteitä. Kerran aikasemmin n. 2 vuotta sitten olen Ristolla leirikisat hypännyt, eikä silloin oikein mikään mennyt putkeen, vaikka voitettiinkin.
Verkattiin Terhiä odottellessa itsenäisesti ravissa ja laukassa. En hirveästi jaksanut panostaa, pari ympyrää ja muuten uraa pitkin. Risto tuntui ihan ok:lle, ravasi ja laukkasi reippaasti, muttei kuunnellut pohjetta kunnolla. Kun olin molempiin suuntiin ravannut ja laukannut annoin hetkeksi vapaat ohjat.


Kun Terhi tuli alettiin ottaa pieniä verkkahyppyjä ristikolle. Kohtalaisesti selvittiin, Risto hyppäsi ja itse pysyin ihan hyvin mukana. Vähän meinasi kaarteessa aina liirata ulospäin. Otettiin myös pari hyppyä sydän-esteelle. Ristolla on ollut paljon silmätulehduksia, joten se näkee vähän huonommin. Tämän takia se helposti kyttää esteitä ja kyttäsikin sydän-estettä ihan kunnolla. Lopulta päästiin yli, mutta Risto kyllä ponnisti paikaltaan, enkä itse ollut yhtään mukana. Tultiin pari kertaa vielä uudelleen, muttei saatu mitään paljon parempa hyppyä.



Tämän jälkeen hypättiin erilaisia radanpätkiä joissa oli 3-6 estettä. Meillä homma oli aika sähläämistä. Risto kyttäili oksereita ja sydän-estettä ja ne hypättiinkin melkein aina paikoiltaan. Melkein tipuinkin yhden esteen jälkeen, mutta sain kuitenkin kammettua itseni takaisin selkään. Kun Risto pääsi vauhtiin saatiin pari tosi kivaa hyppyä, joihin olen tosi tyytyväinen. Silloin homma olikin todella kivaa, kun Risto vähän innostui ja vauhti kasvoi. Varsinkin vika 3 esteen rata meni super hyvin ja Risto hyppäsi sydän-esteenkin aika sujuvasti.





Ei meitä oikein esteradoille ole tehty, mutta mulla oli ihan hauskaa, kun ei ota tota niin vakavasti. Vähän harmitta Riston puolesta, kun välillä tosissaan jäin todella paljon hypyistä jälkeen. Tyytyväisenä se kuitenkin hyppäsi loppuun asti, joten ei se kai paljon haitannut.


Seuraavaa postausta itselleni tutummasta asiasta, eli koulutunnista!

4 kommenttia:

  1. Meet musta ihan yllättävän hyvin esteitä siihen verrattuna et oot kouluratsastaja :o Tosi hyvä esteistunta! :))

    VastaaPoista
  2. Tuo neljäs kuva on aika täydellinen <3

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: