Image Map

5. heinäkuuta 2014

Vaikeuksia

Nyt on ollut Riston kanssa vähän hankalampaa. Keskiviikkona Risto piti siis vapaapäivää.
Torstaina päätin pistää satulan selkään ja tuuppailla ihan kunnolla. Risto tuntui kuitenkin hankalalle enkä saanut mitään tuntumaa siihen. Taisin ratsastaa taas väistöjä ja ympyröitä. Ravissa pienen keventelyn jälkeen nostin jalustimet ylös. Risto alkoikin toimia ja saatiin yksi super pätkä, jolloin tunsin oikeasti ratsastavani. Hetki oli kuitenkin pian ohi ja epätoivo valtasi. Lopulta päädyin heittämään satulan kentän laidalle ja huideltiin ilman. Koitin saada vielä oikean kierroksen läpi. Kauan siinä meni, mutta saatiin ihan mini pätkä johon pystyi lopettamaan.

Perjantaina käytiin maastossa Terhin johdolla. Mentiin erilaisia hiekkateitä, sekä ihan pientä polkua. Ravattiin kivan paljon ja otettiin laukkaakin. Rauhallisessa laukassa ei oikein mahduttu laukkaamaan, mutta kun päästiin ylämäkiin päästelemään ihan täysiä sai Ristokin pistää parastaan. Oli kyllä super kivaa ja ihanaa vaihtelua kentällä pyörimiseen.



Tänään eli lauantaina ratsastettiin osissa ja saatiinkin Riston kanssa koko kenttä yksin. Risto tuntui taas hankalalle ja aika jännittyneelle, johtuiko sitten yksin olosta. Itse olin ihan pulassa eikä saatu edes Aliisan neuvojen avulla hommaa toimimaan. Ihan pieniä pätkiä välillä, mutta nekin vain vasempaan kierrokseen. Pienen lepotauon jälkeen yritettiin uudestaan ja pikkuhiljaa homma toimi paremmin. Loppuun saatiin onneksi kohtuu hyvä pätkä.





Huomenna mennäänkin onneksi tunnille ja ehkä homma alkaisi sen avulla taas toimimaan. Maanantaina onkin vähän erilaista ohjelmaa tiedossa, siitä sitten myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: