Image Map

8. syyskuuta 2014

Ihana Esa

Saatte ensin postausta lauantain toisesta tunnista, jonka ostin. Tunnille sain Esan ja voi että kun oli kivaa!
Aloitettii käynnissä tulemalla pitkillä sivuilla uran sisäpuolelle. Lisäksi lyhyillä sivuilla piti vähän koota käyntiä ja pitkillä ratsastaa vähän rennommin eteen. Esa tuntui alusta asti todella hyvälle ja käynti olikin aika hyvää. Vähän oli kokoaminen hankalaa ja Esa jännittyi aika paljon. 
Ravissa jatkettiin samalla uralla ja tehtävässäkin oli sama idea, mutta nyt vain tehtiin kokoamiset pitkien sivujen keskelle. Esa oli ravissakin iha super hyvän tuntuinen. Yritin nyt ratsastaa kunnolla pohkeella, mutta myös tasoittaa varsinkin kulmissa paljon pienillä puolipidätteillä. Esa pysyikin hyvin tasapainoissa ja tuntui kivan energiselle. Kokoamiset olivat parempia kuin käynnissä. Oikealle Esa yritti aluksi tahdittaa aika paljonkin, mutta kun sain omat avut kuntoon väheni sekin.



Siirryttiin keskiympyrälle ravissa. Esa tuntui nyt paljon paremmalle kuin silloin viimeisissä valkoissa. Pätkiä olen tyytyväinen myös asetukseen, joka oli viime kerroilla vähän hankalaa. Otettiin ympyrällä myös laukkaa, joka myös tuntui tosi hyvälle. Pystyin mielestäni istumaan myös selvästi paremmin satulaan, jolloin Esakin laukkasi jo paremmin koottuna. 
Vaihdettiin suuntaa ja otettiin laukkaa myös oikealle. Tällä kertaa jatkettiin kuitenkin suoralle uralle. Esa kuunteli ihan super hyvin ja laukka oli tosi hyvää,vaikka vähän Esa jäi taas kuolaimen eteen Palattuamme ympyrälle tehtiin vielä parit siirtymiset. Hieman oli ongelmia laukka-käynti siirtymisissä.




Jatkettiin harjoitusravissa tehden taas kokoamisia. Vähän kokoamiset tuli liikaa kädellä ja olisin saanut käyttää enemmän jalkaa.


Loppuraveissa Esa venytti todella hienosti eteen-alas. Se myös kuunteli istuntaa hyvin,joten sain kevennyksen avulla tempoa hyvin hidastettua.



Että oli ihan super ihana Esa! En tiedä oliko Esa jotenkin erityisen hyvä vai tuntuiko se vain tämän alamäki putken takia. Harmittaa vaan, että oma istunta on mennyt tuollaiseen kuntoon.


2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia :)!! Kirjotusvirheet vähän häiritsi, muuten kiva postaus !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kirjoitin kännykällä, jollokn tulee helposti virheitä,pitääpä lukaista koneella ja korjata ne(:

      Poista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: