Image Map

15. syyskuuta 2013

Super!

Tänään oli ihan super tunti! Attila alkoi oikeesti toimia jo aika hyvin.
Aloitettiin tunti loivilla kiemuraurilla käynnissä. Tärkeää oli ratsastaa hyvä tie pohkeilla. Kun alon oikeasti ratsastaa pohkeilla enkä ohjilla, huomasin lopussa kuinka hyvin Attila oli pohkeiden välissä. Reititkin onnistuivat hyvin, kunhan kunnolla ratsastin. Jatkettiin ravissa samaa. Attila meni siinäkin hyvin. Attila alkoi myös vähän pyöristyä ja keventyä, jees.
Siirryttiin keskiympyrälle ja otettiin laukkaa. Attila puski sisään ihan älyttömästi. Siinä sitten ite kierryin ihan ulos ja kaikki meni ihän plörinäksi. Heti kun ope käski asettaa Attilaa sisäänpäin ja kääntyä itsekkin menosuuntaan Attila siityikin yhtäkkiä uralle ja loppulaukka meni tosi hyvin. Että voikin olla tyhmä. Sitten otettiin välikäynnit ja nostettiin jalustimet ylös.
Jatkettiin ravissa loivia kiemurauria. Attila meni taas tosi kivasti ja pysyi edestä kevyenä. Vähän tiet oli huonommat tähän suuntaan, kun Attila ei meinannut asettua, sillä oikea on sille vaikeampi. Ilman jalutsimia sain vielä paremmin pohkeet pidettyä kiinni. Mentiin hetki uraa pitkin ja haettiin sitä hyvää fiilistä. Attila oli kyllä hieno! Tehtiin myös kokorataleikkaa lisäyksellä ja voi että Attila lisäs. En ole koskaan mennyt niin hienoa lisättyä ravia.
Siirryttiin vielä hetkeksi keskiympyrälle ja otettiin laukkaa. Attila ei oikeastaan mennyt ympyrän uralla ollenkaan. Tähän oikeaan suuntaan asetus on aiika vaikea saada läpi. Yritin vain asettaa. Opekin sanoi, etää ihan hyvä jos se menee sen hetkenkin siinä uralla. Sitten mentiin vielä ravia hetken ympyrällä. Asettelin siinä vähän.
Loppuravit mentiin itsenäisesti. Tein vähän ympyröitä ja Attila oli oikein kiva.
Koko tunti meni ihan sairaan hyvin, selvästi parhaiten tähän mennessä. Attila ekan kerran vähän haki pyörämpää kaulaa, vaikak ei se pyöreellä kaulalla voi mennä, mutta sille se vähän tuntui. Sain istunnan hyvin ja oikeasti ratsastin ihan kunnolla, istuntanikin oli taas parempi. Ja tietty kun Attila menee sika hyvin, niin kukaan ei ehdi kuvata.. Mutta toivottavasti ensi kerralla menee yhtä hyvin ja silloin on varmasti kuvaaja.

loppuraviesta oli ihan pari kuvaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: