Image Map

28. syyskuuta 2013

Koeviikon alku on pitänyt minut kiireisenä, mutta saatte nyt postausta tunneista.
Sunnuntaina menin tietty Attilalla, meijän valmentaja oli poissa ja tuntia piti maanantain ope. Aloitettiin käynnissä asettamalla puoli pitkääsivua ja tekemässä sen loppuun voltti. Attila oli oikeastaan aika hyvä. Ensimmöinen suunta oli se vaikeampi, mutta siihenkin saatiin asetusta ja taivutusta ihan hyvin. Opekin kehui meidän menoa. Mentiin siis molempiin suuntiin tehtävää, ennen kuin alettiin tehdä samaa ravissa. Ravissakin meni tosi kivasti. Sitten annettiinkin jo vapaat ohjat.



Otettiin omasta pyynnöstä jalutsimet ylös. Itse saan paljon paremmin pohkeet Attilan kylkiin, kun jalustimia ei ole. Alettiin harjoitella laukannostoja. Nosto tehtiin aina C:stä niinkuin c-merkin radassakin, sitten toiseen päätyyn tehtiin pääty-ympyrä. Ennen nostoa tehtiin voltti. Attila reagoi aika hitaasti pohkeisiin, joten annoin parissa nostossa vähän raippaa. Silloin Attila taas teki liian etupainoisia nostoja. Saatiin loppuun kuitenkin hyviäkin nostoja ilman raippaa. Tehtiin nosto myös parikertaa niin, että jatkettiin pääty-ympyrälle suoraan, niinkuin radssakin. Attila meni kivasti, vaikka välillä ympyrä vähän valui isoksi.


Toiseen suuntaan ehdittiin tehdä vain pari nostoa ilman mitään ympyröitä. tehtiin mukaan myös ennen laukannostoa oleva käyntiinsiirtyminen. Attila teki molemmat siirtymiset tosi hyvin. Välissä ravikin oli kivan tahdikasta.


Lopussa sitten mentiin vapaasti kevyttä ravia ja sain Attilan taipumaan tosi hyvin vaikeampaankin suuntaan. Sitten lopetettiin.



Attila oli tosi hyvä ja opekin oikeastaan vaan kehui koko tunnin. Jäi hyvät fiilikset!
Maanantaina oltiinkin maastossa koko tunti. Minulle oli laitettu listaan Lilly, mutta vaihdettiin Fian kanssa ja pääsin ihanan Fellinin kyytiin. Mentiin melkein koko lenkki käyntiä ja oli vähän ehkä tylsää. Otettiin kuitenkin pari ravipätkää ja hypättiin maastoeste.
Lopuksi tultiin kentällle laukkaamaan. Annoin Fellinin mennä aika vapaasti ja mentiinkin open käskystä kevyessä istunnassa.
Fellini oli niin ihana ja se on niin suloinen nallekarhu.










5 kommenttia:

  1. oot kyllä kehittyny ihan sairaasti kun vertaa vanhoihin ratsastusmatskuihin! waudee (:

    VastaaPoista
  2. Ooh, se on kiva kuulla, kiitos paljon!

    VastaaPoista
  3. Oikeesti! Attila näyttää tosi hyvältä :) ja vaikka menitkin fellinillä maastossa, nii teil meni tooooooooooosi hyvin :)
    T. Daksu

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: