Image Map

6. lokakuuta 2013

Attilaa vaan

Tällä viikolla(tai eihän oikeastaan ole edes sama viikko, mutta silti) meninkin molemmat tunnit Attilalla!
Sunnuntaina ennen tuntia oli valmentaja tapaaminen. Käytiin vähän radan ratsastamista läpi ja mitä radalla tuomari katsoo. Mulla on oikeastaan aika hyvät fiilikset ja uskon että meillä voisi mennä ihan hyvinkin, kyllä Attila hoitaa. Puhuttiin myös tulevista Kiki Nybergin valmennuksista ja oon niin innoissani, ihan mahtavaa!
Tunnilla teemana oli pysähdykset. Ensin kuitenkin verkkailtiin ihan normaalisti. Attila oli ihan kivana, ei mikään paras, mutta ei todellakaan huono. Ravissa ja laukassa oli taas ongelmia ympyrällä. Välillä se vaan on niin vaikeaa saada se pysymyään siellä ymyrän uralla. Aina välillä tulee ihan hyviä pätkiä, mutta välillä homma kusii ja pahasti.
Verkkailuiden jälkeen alettiin tehdä pysähdyksiä. Tehtiin ihan perustehtävällä eli kääntämällä jommalta kummalta pitkältä sivulta ja tehtiin keskelle pysähdys. Attila pysähtyi tosi kivasti, paria hiivintää lukuun ottamatta. Liikkelle lähdötkin sujuivat hyvin, vaikka välillä anoin itse jopa vähän liian isot avut.
Lopuksi työskenneltiin ravissa pääty-ympyrällä ja samat ongelmat uralla pysymisessä oli. Muuten Attila oli oikein kivan tuntuinen ja meni kivan tahdikasta ravia. Sitten annettiinkin jo vapaat ohjat.
Tuli nyt vähän tynkä teksti, toivottavasti ei haittaa. Laitoin vaan pari kuvaa, kun monet olivat heilahtaneita.




Maanantaina mulla oli aivan yllätykseksi Attila. No kisat ovat kyllä jo ensi viikolla, joten en pistänyt
ollenkaan pahakseni.
Aloitettiin käynnissä ja ravissa verkkailemaan tehden pääty-ympyröitä. Attila oli aika jäykkä ja painava edestä. Otettiin myös laukat pääty-ympyrällä. Attila oli aika hankala, ei asetunut kunnolla ja pukitteli vähän väliä, joten en saanut laukkaa kunnolla pyrimään. Kerran jopa meinattiin mennä nenilleen. En tiedä korjasinko juuri ohjia jotenkin jolloin Attila menetti tasapainon. Attila tuntui oikeastaan koko tunnin tosi epävakaalle, en tiedä mistä sitten johtui.





Välikäyntien jälkeen siirryttiin kaikki käynnissä keskiympyrälle. Alettiin tehdä voltit pitkien sivujen kohdille. Attilakin alkoi tuntua paremmalle. Tehtiin myös takaosan siirtoa siisäänpäin ja ulospäin väistättämistä. Attila oli molemmissa ihan super, kuunteli tosi hyvin apuja ja teki mitä pyysin. Näistä jäi kyllä ihan huippuhyvät fiilikset.
Otettiin myös vähän vielä ravia. Attila oli aika hankala, juoksi koko ajan alta, enkä saanut oikein mittään otetta siihen. En edes itse osannut istua kunnolla satulaan.


hienosti ulkoavut läpi

Tehtiin vielä toiseen suuntaan samoja käyntijuttuja. Attila oli niissä taas oikein kiva. Sitten lopeteltiinkin.
Ei ollu Attilan iha paras päivä, mutta kyllä niitä onnistumisiakin tuli.


2 kommenttia:

  1. Ihan sika hienosti meet!!!!
    T. Daksu

    VastaaPoista
  2. Moi :) sulla on hullun kiva heppablogi, tykkään kun selität yksityiskohtasesti mitä teitte tunnilla ja sun kuvat tääl on tosi hyviä ja isoja !! Inspiroiduin sun blogista tosipaljon !!!

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: