Image Map

26. lokakuuta 2013

Kiki Nybergin valmennus osa1

Nyt on sitten ensimmäinen Kiki Nybergin valmennus ohi. Jännitin tuntia ennen ja pelkäsin että mokaan ihan täysin.
Maneesissa noustiin iha normaalisti kyytiin ja alettiin kävellä samalla kun odotimme että ensimmäinen ryhmä lopettaa. Sitten päästiinkin aloittamaan. Mentiin aluksi käyntiä pääty-ympyrällä ja haettiin hyvää istuntaa ja varsinkin hyvää jalkojen asentoa. Aika pian mentiin pätkiä myös ravia ja katsottiin samoja asioita. Mulla valui jalat aika eteen ravissa. Mentiin molempiin suuntiin käyntiä ja ravia. Otettiin myös ympyrällä laukkaa. Meni jopa aika hyvin, Attila ei oikonut ja laukkasi hyvin eteen. Muutenkin Attila oli tosi menevällä päällä ja sain koko ajan olla pidättämässä.


Otettii jalustimet kaulalle ja jatkettiin ensin käynnissä ja sitten ravissa. Meidän piti aina katsoa peilistä jalkoja, etteivät ne sojota ulospäin. Sain mielestäni pidettyä jalat ihan kivasti. Mentiin ravia ja käyntiä vaihdellen yleensä ympyrällä. Pari ketaa tultiin kokorataleikkaa ja radan poikki. Tultiin myös käynnissä molempiin suuntiin yhdet väistöt. Saatiin oikeastaan vain kehuja.




Tehtiin ympyrällä parit pysähdykset. Attila ei meinannut oikein pysähtyä. Sain muutenkin koko valmennuksen pidättää Attilaa tosi paljon.
Kevennettiin lopussa vielä hetki ilman jalustimia, mikä oli täyttä kidutusta ja lopussa vielä jalustimien kanssa. Sitten lopetettiin.



Istunnassa selviä onglemia oli kädet ja kyynerkulma ja kunnolla satulassa istuminen. Viime kerran jalkaongelmat eivät nyt olleet niin pahoja sillä keskityin asiaan paljon.  Ei tehty mitään ihmellistä, iha perusjuttuja. Kiki ei sanonut hirveästi neuvoja, enemmän tuntui katsovan vain meidän menoa, arvioi varmaan. En ole kyllä ole ihan tyytyväinen itseeni. Ratsastin ihan kunnolla, mutta olisin voinut ratsastaa viel enemmän. Attila vei minua aika paljon.
Saapa nähdä mitä ensikerralla tehdään ja miten menee.
Haluatteko videotakin?

lagiset

4 kommenttia:

  1. Video ois tosi kiva!(: ja tää postaus oli kans kiva:)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus (: ja Joo video ois kiva :D

    VastaaPoista
  3. Attilalla on kyl hassu toi sen pörröharja :D Kuvista päätellen ravi ainaki näyttää hienolta ja pysähdyski ihan tasan!

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: