Image Map

14. lokakuuta 2013

kun lehmä ei lennäkkään

Pääsin pitkästä aikaa hyppäämään, kun aloitettiin maanantaina esteet. En ollutkana hypännyt kesän aj leirin jälkeen, joten vähän olin ruosteessa. Hevoseksi sain Eetun niinkuin olin toivonut. Harmittaa kun Veli ei ole tullut vieläkään lomalta(olenko edes kertonut, että se on lomalla), olisin halunnut hypätä sillä.


Aloitettiin käynnissä, mutta siirryttiin pian raviin. Ravattiinkin sitten tosi kauan tehden isoa ympyrää toisella puolella ja toisella puolella käyntiin siirtyminen. En jaksanut kauheasti panostaa, katsoin vain, että Eetu oli tarpeeksi reipas. Toiseen suuntaan mentiin siirtymisen sijasta paria ravipuomia. Ne sujuivat ihan hyvin.
Sitten päästiinkin laukkaamaan ympyrä. Eetun laukka ei ollut niin kivaa kuin muistin, mutta se meni kuitenkin ihan hyvin. Toiseen suuntaan mentiin laukkaa uralla tehden kuitenkin ympyrän. Eetu oli oikein kiva ja reipas.


Sitten päästiinkin hyppäämään. Tultiin ensin ravissa vain yhtä pystyä. En koskaan osaa oikein hypätä ravista ja jään aina jälkeen, niin nytkin. Kaikilla sujui hyvin joten perään lisättiin semmoinen jännä ristikko okseri. Meni taas ihan hyvin, vaikka en pysynytkään vieläkään hypyissä mukana. Toisesta esteestä tehtiin okseri ja tultiin taas. Lopuksi lisättiin vielä loppuun pysty.




Jännitin vähän hyppääkö Eetu okserin hyvin, enkä ratsastanut tarpeeksi viimeiselle esteelle. Eetu stoppasi sitten siihen ja itse jatkoin matkaa esteen taakse päälleni. Vähän kyllä niskat meni ja päähän tärähti, mutta kiipesin kuitenkin kyytiin. Tultiin vähän helpotetuilla esteillä vielä. Aluksi meni vähän huuonosti, sillä jäin itse varmistelemaan. Vika kerta meni kuitenkin tosi hyvin.






Sitten loptetettiinkin. Eetu oli ihan kiva, mutta muistin, että se olisi ollut kivempi. Vähän jäi jännitys tuosta tippumisesta, vaikka eihän se ollut ensimmäinen tuolta hevoselta. No ensi kerralla karistetaan jännityskin!

13 kommenttia:

  1. ai kauhee mis asennos tipuit :DD

    VastaaPoista
  2. Auts toi tippuminen näyttää pahalta! :s

    VastaaPoista
  3. Näytti aika pahalta toi tippuminen tossa kuvassa! :o

    VastaaPoista
  4. auts, kauheen näkönen toi tippuminen :/ upee banneri ja kiva ulkoasu!:)

    VastaaPoista
  5. hui toi sun asento tos tippumis kuvas:s

    VastaaPoista
  6. Kamala asento tippumis kuvas :o mut hienosti meet :D

    VastaaPoista
  7. Hui miten pahasti tipuit. Onneksi teillä nuorilla on vielä joustavat luut sun muut. :) Niskat tuommoisesta olisi voinut saada vähän pahempaakin tälliä... Hienoa, että uskalsit jatkaa hyppäämistä tippumisesta huolimatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se näyttää kyllä pahalle kuvassa :s kiitos (:

      Poista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: