Image Map

13. lokakuuta 2013

Väistöjä

Huomasitte varmaan uuden ulkoasun. Mitä mieltä olette? Kiitokset Aliisalle bannerista!

Tänään jatkettiin taas valmennus treeneillä. Hevosena jatkoi Attila ja tulee jatkamaankin ainakin Kiki Nybergin valmennukseen asti. Sen jälkeen pitää vähän pohtia hevosta, tavallaan jatkaisin kyllä mielelläni Attilalla, mutta saa nyt nähdä.
Tehtiin verkkana täyskaartoja, joita perjantain radassakin oli. Tehtiin ensin ihan käynnissä. Tein alkuun vähän liaan isoja, mutta lopuksi tuli pari tosi hyvää. Ravissa onnistui heti paremmin, kun olin alkanut hahmottaa hyvän tien.
Siirryttiin ravissa pääty-ympyrälle ja alettiin taas tappelemaan Attilan kanssa reitistä. Lopulta saatiin sitten hyvä reitti ja Attilan ravi oli aivan upeaaa. Se ravasi eteen ihanan lennokkaasti. Sitten nostettiin laukka. Tänään meni oikeastaan ihan kivasti paria pätkää lukuunottamatta. Attila oli kyllä aika hidas ja jouduin antamaan koko ajan ulkopohjetta. Sitten siirryttiin uralle ja annettiin pitkät ohjat.


Vapaiden ohjien ajan kerrattiin vähän pohkeenväistöä ja sitten päästiinkin taas hommiin, tällä kertaa jalutsimet kaulalla.
Aloitettiin ensin ihan käynnissä. Attila väisti tosi hyvin, eikä oikeastaan ollut mitään ongelmia. Valmentaja käski sitten yrittää ottaa asetus mukaan. Sitä en osannut kyllä yhtään, jotenkin koko pakka hajosi täysin. Ravissa meni oikeastaan samalla lailla.
Toiseen suuntaan väsitäminen tuntui jotenkin paljon vaikeammalle, mutta open mielestä väistöt olivat hyviä ja sain taas pähkäillä asetuksen kanssa.  Loppuun saatiin kuitenkin hyvä pätkä asetuksen kanssa. Uralla Attila meni tosi hienoa ravia, vaikka välillä vähän liian kiireistä.




Lopussa laukattiin vielä ympyrällä toiseen suuntaan. Itsestäni laukka tuntui hitaalle ja huonosti yörivälle, mutta ope oli ihan tyytyväinen. Koitin vähän asetella ja saada taas Attilaa isolle ympyrälle, joka onnistui ihan ok:sti lopussa.
Ravattiin vielä kevyttä ravia jalustimilla. Attila ei ollut yhtään niin hyvä kuin ilman jalustimia ja juoksi vähän alta. Sitten lopeteltiinkin.


3 kommenttia:

  1. tosi kiva tää uus banneri! (:

    VastaaPoista
  2. oi toi banneri on ihana ja kiva ku walter on myös päässy siihe mukaa:)

    VastaaPoista
  3. kiitso, tietenkin rakkaan pitää olla mukana<3

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: