Image Map

21. syyskuuta 2013

takapakkia

Argh...Heti kun oon maanantain tunnilla koko juttu menee ihan plörinäksi ja palaan vanhoihin huonoihin tapoihin. Kun ratsuja on kaksi kertaa enemmän eli 8, ei open aika riitä neuvomaan kaikkia paljon. Yksin ratsastellessani alkaa yhtäkkiä asento mennä vanhaan huonoon ja tärkeintä on taas hevosen muoto. Tehtäviä ei tehdä tarkasti ja kaikki istunnalla ratsastus katoaa. Huoh, ilman valkkua en osaa stempata itseäni ratsastamaan hyvin ja tarkasti. Ens kerralla oikeasti ratsastan kunnolla, enkä palaa vanhoihin tapoihin!

Maanantaina minulla oli Eetu, pettymys, olisin niin halunnut Fellinin.
Tunnin teemana oli väistäminen ympyrällä. Harjoiteltiin sitä ensin käynnissä keksiympyrällä. Eetu väisti ihan kivasti, mutta oli tosi hidas. Ravailtiin vähän vapaasti. Eetu meni ihan kivasti eteenpäin.
Sitten aloitettiinkin kunnon tehtävä, eli pääty-ympyrällä  väistöä, josta sitten laukannosto. Väistöissä ympyrä pieneni ja Eetu oli hidas. Laukkakin nousi tosi huonosti. Itse laukka kuitenkin oli kivan reipasta. Saatiin mennä hetki itsenäisesti laukkaa koko maneesissa. Itse jäin pääty-ympyrälle työstämään. Eetu myötäsi välillä ihan kivasti, mutta epätasaisesti, kun käytin kunnolla ulkoapuja. Tehtiin sama toiseen suuntaan ja oikeastaan meni ihan samalla tavalla.
Lopuksi sitten vain tehtiin loppuraveja. Yritin työstää vähän Eetua ja lopussa se vähän myötäsi open neuvojen avulla. Piti vain muistaa laittaa pohkeet kunnolla kiinni. Sitten lopeteltiinkin jo.
Eetu oli vähän kivempi kuin kuvittelin, mutten haluaisi jatkaa sillä.
Tuli vähän lyhyt teksti, mutta ehkä se ei haittaa. Ei tarvitse valittaa kuvien asennoista yms, käyn tunneilla ja mulla on jo ope. Ja nyt asento on itsestänikin kamala ja aijon kyllä taas ensi kerralla kiinnittää siihen huomiota. Eli ei valituksia kiitos!







5 kommenttia:

  1. Kuules nyt Vilma vilma vilma.... sulla oli este jalustimet ja tosta kun katsoin niin ei teillä tainnut olla este tuntia... mietis uudelleen seuraavalla kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä ollut, ehkä vähän normaalia lyhyemmät, mutta mulla olikin estesatula. Ja mitä se sun elämää liikuttaa?

      Poista
  2. Oot tosi hyvä ridaaja, ja ei aina voi mennä niin hyvin :) menit tosi hyvin Eetulla, puhumattakaan Fellinistä! Wow
    T. Daksu (joka ei kirjautunu)

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: