Image Map

26. elokuuta 2014

Aina hyvä sijoitus ei riitä-kisat-

Perjantaina puunattiin taas hevoset kuntoon, puettiin kisakamat päälle aj rakennettiin maneesi koulurata. Mulla oli edessä viimeiset kisat Esalla, ainakin toistaiseksi.
Verkassa oli aika hyvä fiilis. Kyllähän niitä ongelmia löytyi pitkäksi listaksikin, mutta oma fiilis ei jäänyt epätoivoiseksi. Tehtiin ihan vain ympyröitä ja joitain juttuja radasta. Esa ei tuntunut maailman parhaalle, samoja ongelmia oli kuin viime tunneillakin. Itsekin olisin voinut ratsastaa paremmn, varsinkin käyttää pohjetta enemmän. Radalle lähdettiin kuitenkin ihan hyvällä fiiliksellä.
Rataan en ollut taaskaan täysin tyytyväinen. Monia virheitä oli joita olisi ollut helppo korjata. Olisin voinut ratsastaa keskihalkaisijat paremmin, ottaa temponlisäykset ravissa rohkeammin, ratsastaa tarmokkaampaa käyntiä ja tehnyt pysähdykset tasan. Kaikkein huonoiten tehtiin laukka-ravi siirtymiset jotka olivat ihan kamalat, Esa veti mut satulasta ja töksähdettiin vain raviin. Eniten mua jäi kuitenkin häiritsemään se että Esa ei taaskaan ollut rento. Jäin ratsastamaan liian vähän pohkeella, jolloin hevonen ei liikkunut tarpeeksi. Meno oli myös taas epätasaista. Nämä oli ne jutut jotka olisin juuri halunnut korjata. Ehkä juuri sen takia olinkin niin epätyytyväinen rataan.
Lopulta kuitenkin kävi niin, että saatiin 64,05% jotka riittivät 2. sijaan. Numerot olivat tosi tasaisesti suurimmaksi osaksi 6. 5.5 saatiin juurikin toisesta laukka-ravi siirtymisestä. Erityisen tyytyväinen olin kuitenkin siihen että sain taas istunnasta ja teistä 7.


Vaikka radan jälkeen fiilikset olivat vähän massa nousivat ne kuitenkin iltaa kohden. Olihan se hienoa saada ruusuke käteen. Otettiin myös joukkuekuva uudestaa, viime kuvan otosta onkin noin vuosi aikaa. Ei olla kyllä yhtään kasvettu, ei.

vuosi sitten
nyt♥
Nyt olikin vähän lyhyempi postaus kisoista, mutta en millään ehdi enempää kirjoittaa. Yritän saada myös mahdollisimman pian juttua uudesta kisakaveristani jolla olenkin ehtinyt mennä jo 2 kertaa.

4 kommenttia:

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: