Image Map

1. marraskuuta 2013

Poika on tullut kotiin!♥

Tänään olikin ihan supekiva päivä! Tulin reilu tunti sitten kotiin tallilta.
Tultiin Aliisan kanssa tallille 3 maissa. Aika pian lähdettiinkin Wistin tallille, missä estevalkkalaisilla oli valmennus. Olimme Aliisan kanssa avustamassa ja kuvaamassa. Oli todella kivaa autella hevosten kanssa ja samalla itse oppii kuljetuksista yms, kun en ole itse koskaan tallil ulkopuolella hevosen kanssa käynyt. Siellä meni reilu tunti, jonka jälkeen palattiin takaisin. Autossa tallin omistaja kysyi halusimmeko Aliisan kanssa ratsastaa Velin ja Yaffan parin tunnin päästä. Mietittiin hetki, kun jäisi tallilla niin paljon aikaa. Saatiin kuitenkin lupa klipata joku hevonen, siinä menisi aikaa.

johanna ja concord
Kun oltiin saatu hevoset pois alettiin klipata Mauria. Klipattiin silleen puoliksi, että selkään ja kaulaan jäi puoleen väliin asti karvaa.(kukaan ei varmasti ymmärtänyt) Tuli ihan siedettävä, vielä pitää kyllä harjoitella. On se ihan hieno toiseksi klippaukseksi.
Siinä sitten pyörittiin vähän turhaa ja keräiltiin hevosten kamat valmiiksi kasaan. Lopulta Veli tuli ja se oli niin söpö. Siltä trailerista se katsoi mua valppaana. Otin sen pois traikustaja talutin talliin. Sen karva oli kasvanut tosi pitkäksi. Laiteltiin aika ripeästi kuntoon ja lähdettiin maneesille. Veli vähän puhisi kun jouduttiin kävellä tallin takaa pimeässä, sillä etuovet oli jo suljettu.
Juoksutettiin aluksi varmuuden vuoksi. Veli ei aluksi suostunut menemään isolle ympyrälle vaan kääntyi aina mun luokse. Kun saatiin se kunnolla ravaamaan meni se ihan rauhassa, joetn hyppäsin nopeasti selkään.
Ratsastin noin puoli tuntia ja ihan kevyesti ravia ja laukkaa. Veli vähän kyttäili, mutta oli muuten ihan rauhassa. Sillä on aina kiva mennä näin rennosti. Hieman epämiellyttävää ratsastaminen kyllä oli, sillä mull aoli farkiut ja ei chapseja.
Laitettiin hepat ripeästi pois ja suljettiin paikka.

ikävä oli kova
vanha kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: