Image Map

16. kesäkuuta 2014

Fara II

Katsokaa myös aamulla julkaistu kisapostaus!
Tänään lähdettiin aika spontaanisti Aliisan kanssa Ponikouluun ratsastamaan. Käytiin nopeasti piipahtamassa Primuksella ja napattiin Aussi ja Cessi mukaan kuvaaman. Menin itsenäisesti uudella tuttavuudella Faralla.
Aluksi olin todella pihalla miten Faraa pitää ratsastaa. Se oli aika herkkä, mutta ei kuitenkana mikään ihan super reipas niin kuin olin luullut. Pikkuhiljaa alkoi homma toimia ja Fara olikin aika magea. Ratsastin vain suurimmaksi osaksi kevyessä ravissa ympyröitä molempiin suuntiin ja koitin saada Faran mahdollisimman rennoksi. Vähän otettiin myös laukkaa, mutta siinä en saanut hevoseen oikein mitään tuntumaa.
Saatte nyt enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä, kun Cessi oli napsinut niin ihania kuvia.










2 kommenttia:

  1. Vau ompas kivan näkönen poni! :) Sä kun käyt primuksella, niin mitä Lucylle, Percylle, Lukakselle ja Eetulle kuuluu? :) Ja tiijätkö kirjottaako joku kuka esim. ratsastaa Lucylla enemmän niin blogia? Olis hauska seurailla mitä sille kuuluu ja onko sillä edelleen sama pilke silmä kulmassa mitä ennen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää kuuluu kaikille! En oikeen osaa sanoa ketä pitäisi noista juuri blogia :/ Tunnen kyllä molempien vakio ratsastajat ja hoitajat!

      Poista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: