Image Map

3. heinäkuuta 2013

B-merkki kurssi osa3

Teoriassa käytiin tänään tavairoita mitä pitää ottaa mukaan aluekoulukisoihin yön yli ollessa. Kyllä mä aika monta muistin. Sitten taas hevoset kuntoon ja kentälle.
Tehtiin peruslämppä käynnissä ja ravissa uralla. Ope rajasi meille kouluradan kokoisen kentän, joka tuntui hirveän pienelle. Walter oli hyvä ja itsekin sain mielestäni asentoa paremmaksi.(pitää katsoa vielä kuvat ennen kuin uskallan varmuudella sanoa mtn :D) Tahti pysyi myös ravissa parempana. Tehtiin myös pari suunnan muutosta radan poikki.





Otettiin kaks pääty-ympyrää ja otettiin niillä laukkaa. Walter meni heti tosi hyvin, kun rentoutin vähän käsiä. Se oli kuitenkin aika hidas, eikä mennyt ympyrällä oikein eteenpäin. Sitten otettiinkin välikäynnit.
Välikäyntien jälkeen harjoiteltiin väistöjä, jotka ovat b-merkin radassakin. Aluksi Walter ei oikein väistänyt pohjetta, mutta raipan kanssa sujui paljon paremmin. Ravattiin aina muualla uralla, Walter oli hyvä. Onnistuttiin tekemään odotellessa pari hyvää volttiakin. Vaikka Walterilla olikin vielä ongelmia huonossa tasapainossa, sain sen tänään menemään paremmin tasapainossa, eikä ongelma yhtään haitannut. Toiseen suuntaan Walter oli vähän vino, mutta saatiin se korjattua ja tehtiin pari hyvää väistöä.



Otettiin pääty-ympyröillä vielä laukkaa. Walter oli taas huono ja en osannut ratsastaa sitä paremmin. se puski sisäpohjetta vasten, mutta välillä lähtikin ulospäin liiraamaan. Waltsu oli myös hidas. Open kanssa vähän keskusteltiin ja kun sitten keskityttiin, niin onnistuin vähän ennäkoimaan Walterin liikkeitä ja sain apuja sopivammiksi.
Ravattiin pääty-ympyrällä ja Waltsu oli hieno. Opekin kehui, että nyt menee hyvin. Löydettiin hyvä tahti ja Walter asettui kivassa muodossa.



Loppukäynnit käveltiin maastossa.
Tunti meni paljon paremmin kuin eilen, openkin mielestä. Laukka pitäisi saada kyllä toimimaan, ravi sentään alkaa jo vähän sujua.



//en laittanut yhtään laukka ja väistökuvia kun ei ollut kovin kivoja. Ja perun puheeni asennoista

12 kommenttia:

  1. Waltsu on hienona:) Mut sulla on vieläkin välillä havaittavissa etukenoa, mutta kyllä senkin saa korjattua kun vaan muistaa pitää ryhdin :) !
    (mun on kyllä turha sanoo mitään sun etukenosta, ku mullaki on, mutta mutta..xd)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, tiedostan kykllä ongelmani, ninkuin tekstissä mainitsen (:

      Poista
  2. Voi ku menee hienosti<3 sun kannattaa keskittyä nyt ihan kunnolla tohon laukkaan että saat siinäki asetuksen läpi ja haettua sitä muotoo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos (: siis välillähän laukka on meillä mennyt tosi hyvin ja pätkiä kurssillakin, mutta nyt walter on vähän junttipulla ollut..

      Poista
  3. uiiii, ihan sika hieno<3 vitsi ku et mee waltsul ); mut super<3

    VastaaPoista
  4. Waltsu menee aina niin hienosti!:)

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: