Image Map

6. heinäkuuta 2013

Eka B!


Tänään olikin kisat ja starttasin ensimmäisen B-merkkini!
Tallille tulin 8 letittämään Hartsaa, joka meni toisella ratsastajalla koko kisojen ekana. Letitin myös Maurin ja katselin kisoja odotellessa. Hartsan selkään pääsinkin vähän yli yhdeksän ja alettiin verkkailemaan.
Menin hetken käyntiä. Tein parit väistöt ja voltit. Hartsa oli ihan kiva, mutta aika hidas. Ravissa Hartsa oli myös hidas, haki kuitenkin välillä muotoa. Tein ravissakin voltteja ja ravailin uralla. Laukkaa otin molempiin suuntiin ympyrällä, joissa Hartsa oli oikeastaan aika kiva. Se ei punkenut sisäpohjetta vasten ja meni eteenpäin. Laukan jälkeen Hartsa olikin paljon reippaampi. Harjoiteltiin vielä vähän väistöjä odottelualueella.




Sitten päästiinkin aitojen sisäpuolelle. Menin hetken ravia uralla ja kokeilin vielä laukata vähän. Sitten pilli vihelsi ja alotettiin rata. Onnistuin sitten unohtamaan radan ja lähdin alkutervehdyksestä kokorataleikkaalle vaikka piti tehdä voltti. Ärsytti, en osannut kuvitellakkaan että unohtaisin ihan oikeasti radan. Harmittti myös, sillä meidän lisäyksen alku oli tosi hyvä. Voltit meni ihan kivasti, ehkä vähän enemmän olisi voinut asettua. Lisäys meni ihan kivasti, mutta tahti kiihtyi. Väistöt onnistuivat mielestäni hyvin, mutta paperissa sanottiin ettei Hartsa astunut tarpeeksi ristiin. Laukan nostossa Hartsa vähän heitti pehvaa sisäpuolelle, mutta keskiympyrä meni hyvin. Hartsa kuitenkin tiputti raville ympyrän jälkeen. Tajusin kuitenkin, että se tapahtui "paperin ulkopuolella", onneksi. Toinen laukka meni myös hyvin, mutta lisäystä ei oikein tullut.







Rata ei mennyt mitenkään erityisen hyvin, mutta olin silti tyytyväinen. Paperissa oli 5,5 ja 6,0. Istunnasta sentään 6,5. Alhaalla luki "Muoto saisi olla tasaisempi ja tänään myös eteenpäinpyrkimys oli hieman nihkeää" Ei se nyt oikeastaan muodossa mennyt paitsi käynnissä. Pisteitä 132,5 ja prosentteja 57,609. Taidettiin olla toisiksi viimeisiä. Hartsalla voisi kyllä jatkaa kisaamista.

6 kommenttia:

  1. menitte kyl nii superisti!!(:
    onnee(:

    VastaaPoista
  2. onnittelut, vaikkei ihan mennytkään putkeen mutta silti tosi hienosti ! :)

    Ootko ite tehny bannerin ? Jos oot niin viittitkö väsätä mullekin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :)
      aliisa(http://little-big-horses.blogspot.com) on tehnyt ja tekee niitä tilauksesta(tällä hetkellä jono täynnä)

      Poista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: