Image Map

26. heinäkuuta 2013

Syksyn tunnit

Olen jo blogissa vähän vihjaillut, että tuntini vähän muuttuvat nyt syksyllä. Ajattelin kirjoittaa siitä ihan oman postauksensa, vaikka ei tästä varmaan kovin pitkä tule.
Jatkan edelleen maanantaisin samassa ryhmässä, joka pysyy todella kivana, vaikka pari tyyppiä vaihtuukin. Maanantai on siis ihan supertunti, koska porukka on siinä niin hyvä. Treenataan kunnolla ja pidetään sitten välissä pelleily tunteja, me like!
Lauantain tunnilla en kuitenkaan jatka. Minua pyydettiin pari kuukautta sitten vaihtamaan kouluvalmennuksen. Olen aina haaveillut pääseväni semmoiseen, joten vastaus oli tietenkin kyllä. Valmennus on sunnuntaisin aamupäivällä. Valmennuksen pitäisi olla tasoltaan aika hyvä ja sinne ainoastaan kutsutaan tuntilaiset, joten odotukset on kovat.
Valmennuksen mukana starttaa myös uusi asia, Talent programme. Se on SRL:n kehittämä jonkinlainen valmennusjuttu nuorille, joiden tavoitteena on houkutella nuoria kilpailemaan. En ole täysin perehtynyt kuinka homma toimii, mutta täältä voi lukea SRL:n materiaalia. Mukana tulee kuitenkin kai ulkopuolisia valmentajia ja valmennuksia. Ohjelmassa pidetään myös päiväkirjaa ja panostetaan kuntoiluun ja terveisiin elämäntapoihin. Se siis tuo kattavamman harjoittelun ratsastukseen, mikä on mielestäni tosi hyvä juttu.
Toivon mukaan päästäisiin ulkopuolisiin kokeilemaan ja ehkä joskus tuntsareihinkin.
Voitte kysellä lisää kommenteilla (:


1 kommentti:

  1. Sut on haastettu! (:

    http://elamaaomanhevosenkanssa.blogspot.fi/2013/07/126-kuvapostaus-osa-2-haastetta-taas.html

    VastaaPoista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: