Image Map

12. joulukuuta 2013

kisa-analyysiä

Maanantaina oli viimeiset treenit ennen kisoja. Tehtiin koko tunti radan pätkiä aj ehdittiin oikeastaan käymään kaikki läpi. En kirjoita niin yksityiskohtaiusta postausta, sillä teimme asioita vain hetken aj niin sekaisin, etten edes muista.
Tehtävät sujuivat suurimmaksin osaksi hyvin. Volteilla ja kiemurauralla piti vain muistaa ratsastaa paljon pohkeella, ettei Wille vain kaadu sisäänpäin. Pysähdykset sujuivat todella hyvin. Keskiraveissa olisi voinut ratsastaa enemmän eteen, mutta halusin pitää Willen mahdollisimman rentona. Laukannostot ja käyntiinsiirtymiset sujuivat helposti. Käyntisiirtyminen on vähän vaikea, kun Wille vähän töksähtää käyntiin ja askeleet jäävät pieneiksi, enkä tiedä milloin se on mennyt kolme askelta.
Radassa ei oikeastaan edes ole meille mitään kovin vaikeita asioita, mutta esimerkiksi teiden ratsastaminen on aina vaikeaa. Ja onhan siinä pari vaikeaa kohtaa kuten voltit, toinen laukannosto aj se käyntiinsiirtyminen. Suurin ongelma tule ekuitenkiin olemaan ravissa istuminen ja se että Wille olisi muodossa ja pystyisi edes vähän rentoutumaan, vaikka pompinkin selässä. Maanantainakin pyytelin tunnin jälkeen vain anteeksi Willeltä, kun olin koko tunnin vain pomppinut siellä. Myös istunnasta hyvän saaminen tulee olemaan vaikeaa.
Jännitän siis perjantaita paljon ja kauhulla vaan mietin kuinka me muka pärjätään siellä B:ssä. Toivottavasti Wille hoitaa homman ja en itse möhli mitään.






1 kommentti:

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: