Image Map

1. joulukuuta 2013

istuntatunti

Maanantaina pääsin taas Willen selkään. Jatkettiin istunta teemalla.
Aluksi mentiin ihan käyntiä jalustimet irti jaloista. Nosteltiin jalkoja eri suuntiin ja pyöriteltiin olkapäitä, jotta löydettäisiin hyvä asento. Otettiin jalustimet takaisin ja hetken kävelyn jälkeen otettiin kevyttä ravia. Wille ei ollut yhtään niin hyvä kuin sunnuntaina, mutta se ei ollut mikään yllätys.



Siirryttiin pääty-ympyröille ja nostettiin jalustimet ylös. Hetken kävelyn jälkeen otettiin ravia. Ravissa istuminen tuntui helpommalle kuin viimeksi ja sain jalat pidettyä paremmassa paikassa. Varpaat kääntyvät vieläkin ulosäin, mutta asia kerrallaan. Mua alkoi pistää aika alkuvaiheessa ja koko ravi olikin täyttä tuskaa.
Vaihdettiin suunta ja käveltiin hetki. Mentiin ravia tähänkin suuntaan. Kamu oli hieman hidas meidän edessä, joten mentiin aika pieniä pätkiä ravia. Wille olikin aika hyvä, eikä jännittänyt yhtään niin paljon kuin viimeksi. Itsellenikin teki hyvää pienet käyntipätkät.
Alettiin ottaa laukannostoja käynnistä. Wille oli niin hieno. Annoin vain pienet avut ja laukka nousi heti, samoin siirtymiset käyntiin onnistuvat pienillä avuilla. Itse keskityin vain katsomaan eteenpäin, enkä hepan niskaa. Jatkettiin hetki laukkaa. Wille oli vähän hidas, mutta muuten ihan hyvä. Tehtiin ympyräleikkaa laukassa ja keskellä piti tehdä ravin kautta vaihto. Ei tullut mikään kovin kaunis, mutta suoriuduttiin tehtävästä. Laukattiin vielä hetki toiseen suuntaan.
Laskettiin jalustimet alas ja mentiin vielä hetki harjoitusravia. Sitten kevenneltiinkin loppuraveja pidemmällä ohjalla. Sitten lopeteltiinkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: