Image Map

8. tammikuuta 2014

11kk♥

Tänään on meidän 11kk päivä, vielä kuukausi ja sitten onkin 1vuotis päivä! Haluatteko jotain extraa? Sen kunniaksi pari kuvaa lauantailta. Velillä oli niin söpö loimi.



I will love you so deeply 
I will be the one to kiss you at night 
I will love you until the end of time 

Maanantaina menin taas Velillä. tehtiin koko alkulämppä eli käynnit ja ravit vain uraa kiertäen. Ravissa vain piti oikoa, jos edessä oli paljon tilaa. Ihan alussa Veli oli todella pehmeä suusta aj meni oikein kivasti. Sitten se kuitenkin jännittyi ja eikä loppu mennytkään kovin hyvin. Ravissa kierrettiin vaan uraa, eikä oikein tullu mistään mitään. Välillä tuntui kohtuu hyvälle, muttei kyllä varmasti näyttänyt. Sain oikoa ihan koko ajan, kun Velin askel on niin pieni.


Tehtiin melkein samaa tehtävää kuin valmennuksessa, eli käynnssä väistö keskihalkaisijalta vähän uran sisäpuolelle ja siitä laukannosto. Veli teki väistöt hienosti, vaikka välillä meinasi innostua laukasta. Hienosti pysyi kuitenkin pöksyissään, eikä alkanut säätämään mitään. Laukatkin nousivat ilman pahempaa sähläystä. Laukattiin myös uraa ympäri. Velillä meni kiltisti, eikä lähtenyt kuin kerran kun Kamu kaatui. Ei se nyt yleensäkkään mulla uralla laukatessä kylläkään lähde.


Lopuksi ravattin pääty-ympyröillä loppuravit. Veli tuntui hiukan rennommalle ja paremmalle.
Oli aika tylsä tunti, eikä tehty oikein mitään ja Velikään ei mennyt kovin hyvin. Meidän laji on kyllä selvästi enemmän nämä esteet. En ottanut asiaa niin vakavasti, joten tunnista jäi kuitenkin ihan kohtalainen fiilis.

1 kommentti:

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: