Image Map

29. tammikuuta 2014

Avoja!

Maanantaina kipusin taas Velin selkään. En vain pysty innostumaan Velistä, koska en saa sitä yhtään toimimaan, eikä se sovi yhtään ratsastustyyliini. Sen kanssa voisi kehittyä paljonkin, mutta en vain yhtään tiedä mitä siellä tekisin. Ponikin on niin pieni, etten saa asentoani hyväksi, kun istunnan pitäminen on muutenkin vaikeaa. Olisi sillä Roopellakin kiva mennä, kun aikaa ei tunnu olevan tarpeeksi kisoihin treenaamiseen.


Tehtiin koko tunti avoja jokaisessa askellajeissa. Olin vähän hukassa sillä viimeksi olen tehnyt avoja joskus vuosi sitten. Haettiin vain ihan pientä avoa, joka oli varsinkin laukassa enemmän suoristava. Veli ei ollut mitenkään vaikea, mutta hain aika paljon itse apuja. Saatiin kuitenkin todella hyviäkin pätkiä. Homma sujui ehkä parhaiten harjoitusravissa, vaikka siellä istuminen tuottaa minulle vieläkin vaikeuksia. Laukassa Veli yritti välillä lähteä kuskailemaan ja pukitti pari kertaa, mutta saatiin silti tehtyä jopa jotain avojen tapaista.


Tehtiin myös yksi lisäys ravissa ja Velihän lisäsi aivan upeasti. Hieno ponski!
Muuten ei sitten homma taas yhtään pelittänyt. En löydä Velin nappuloita yhtään, enkä voi olla tyytyväinen jos hevonen tunnista toiseen juoksee pitkänä. Omassa istunnassakin löytyi taas korjattavaa. Tällä kertaa suurin ongelma oli ylävartalon lysyyn meneminen. Opettaja sai koko ajan muistutella että istun ryhdistäytyä.


Onneksi hevosena on ponini, koska muuten voisin vaipua epätoivoon. No kohtii uusia epäonnistumisia ja toivottavasti joitain onnistumisia!

Enää 10 päivää Willeen!

You are everything that I live for
Everything that I can't believe is happening
You're standing right in front of me
With arms wide open all I know is
Every day is filled with hope
'Cause you are everything that I breathe for
And I can't help but breathe you in, and breathe again
Feeling all this life within
Every single beat of my heart♥

2 kommenttia:

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: